© 2017 Ingman Group Oy Ab

 

Please reload

Viimeisimmät / Senaste

Ingman Group Oy Ab Halti Oy:n pääomistajaksi

21.06.2012

Ingman Group on ostanut pääomasijoittaja 3i:n omistuksen Halti Oy:stä. Kaupalla Ingman Groupista tulee Halti Oy:n pääomistaja.  Haltin muut suuret omistajat ovat yhtiön toimivaa johtoa ja hallituksen jäseniä.

 

Yhtiön liikevaihto on kaksinkertaistunut vuodesta 2004 ja kasvava osa myynnistä tulee Suomen ulkopuolisilta markkinoilta. Halti Oy:n liikevaihto oli vuonna 2011 30milj€. Halti on Ingman Group Oy Ab:lle, kiinnostava kotimainen yritys, jonka tuotemerkki on vahva ja kehityskelpoinen.

 

”Yrityksen kansainvälistyminen on lähtenyt hyvin liikkeelle ja näemme selkeitä mahdollisuuksia tukea jo aloitettua prosessia sekä lisäksi viedä kehitystä eteenpäin uusille markkina-alueille”, toteaa Ingman Group Oy Ab:n toimitusjohtaja Robert Ingman.

 

Molempia yrityksiä yhdistää lisäksi perinteinen suomalainen arvomaailma.

Please reload

Please reload

Arkisto / Arkiv