top of page
Monialakonserni
 

Yhtiön tavoitteena on luoda pitkäaikaista arvonkehitystä toimimalla yrityksissä, joilla on suotuisaa potentiaalia lähinnä Suomessa ja Suomen lähialueilla.

Ingman Group on monialakonserni, jonka liiketoiminta-alueet ovat Alkutuotanto ja Kulutustavarat, Teknologia ja Palvelut sekä Rahoitus ja Kiinteistöt.

Lue lisää liiketoimita-alueista ja yrityksistä:​

LIIKETOIMINTA-ALUEET

Alkutuotanto ja Kulutustavarat
halti-1

halti-1

halti-2

halti-2

halti

halti

halti-3

halti-3

Cattle in Pasture

Cattle in Pasture

Grass Close Up

Grass Close Up

Cattle at Sunrise

Cattle at Sunrise

Alkutuotanto ja Kulutustavarat
Halti Oy

 

Halti on suomalainen urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Söderkullassa. Vuodesta 1976 vetovoimaisena pysynyt Halti-tuotemerkki on eräs arvostetuimmista urheiluvaatebrändeistä Suomessa. Halti on myös kasvava kansainvälinen yritys.

Vaatemallistojen, mukaan lukien asusteiden, jalkineiden sekä muiden varusteiden suunnittelu ja markkinointi käsittää kaikki neljä vuodenaikaa. Merkittävimmät tuotealueet ovat Outdoor, Snow, Active ja Casual. Yhtiön tuotteita myydään Halti-tuotemerkin alla urheilukaupoissa, tavarataloissa ja marketeissa. Päämarkkina-alueet ovat Suomi ja lähialueet sekä Keski-Euroopan alppimaat.

 

Halti on Ingman Groupin tytäryhtiö vuodesta 2012.

www.halti.fi

 

 

AS PK Oliver

 

AS PK Oliver tarjoaa energiapuuhun perustuvia palveluita, joista tärkein on hakkeen valmistus, sen toimitus voimaloille sekä laitosten käyttö.

 

Yhtiö perustettiin vuonna 1993 ja se toimii kaikissa kolmessa Baltian maassa. Pääkonttori sijaitsee Tartossa, Virossa.

 

Yhtiöllä on 40 työntekijää ja noin 10 miljoonan euron liikevaihto.

Teknologia ja Palvelut
Teknologia ja Palvelut
Etteplan Oyj
 

Etteplan on teollisten laitteistojen suunnitteluun ja teknisen tuoteinformaation ratkaisuihin ja palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Etteplanin suunnitteluosaaminen ja palvelut kattavat asiakkaan tuotteiden elinkaaren kaikki vaiheet. Asiakkaat ovat alansa johtavia globaaleja yrityksiä, jotka toimivat esimerkiksi ajoneuvo-, lentokone- ja puolustusväline-teollisuudessa, sähköntuotannossa, voimansiirrossa sekä materiaalinkäsittelyssä. Etteplanilla on laaja osaaminen elektroniikan ja sulautettujen järjestelmien kehittämisessä, automaatio- ja sähkösuunnittelussa, mekaniikkasuunnittelussa ja teknisen tuoteinformaation ratkaisuissa ja palveluissa. ​Etteplanin liikevaihto oli viime vuonna 183,9 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on tällä hetkellä käytössään yli 2 400 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa ja Kiinassa. Osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETT1V.Etteplan on ollut Ingman Groupin tytäryhtiö (66,1%) syksystä 2013 lähtien.

www.etteplan.com

Digia​ Oyj
 

Digia on suomalainen ohjelmistoratkaisu- ja palveluyhtiö. Yrityksen palveluksessa olevien 1200 asiantuntijan tehtävänä on parantaa asiakkaiden kilpailukykyä toimintaa tehostavien ja asiakaskokemusta parantavien monikanavaisten yritysratkaisujen avulla. Digian innovatiiviset tuotteet sekä laaja teknologiaosaaminen ovat saatavilla ympäri maailmaa.

 

Digia toimittaa ICT-ratkaisuja ja -palveluja eri toimialoille, joista keskeisiä ovat finanssi, julkishallinto, kauppa ja palvelut sekä telekommunikaatio. Digia toimii Suomessa, Yhdysvalloissa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Kiinassa. Yhtiö on listattuna NASDAQ OMX Helsingissä (DIG1V).

Ingman Group omistaa Digiasta 27,96 %.

www.digia.com

 

 

The Qt Company​ Oyj
 

Digia jakautui kahtia yhtiöihin Digia ja The Qt Company keväällä 2016. The Qt Company kehittää, tuotteistaa ja lisensoi Qt-teknologiaan pohjautuvia ohjelmistokehitys-työkaluja sekä kaupallisin että avoimen lähdekoodin lisenssein. Qt on C++-pohjainen ohjelmistokehys ja kehitysympäristö, jokamahdollistaa tehokkaiden, interaktiivisten ja monialustaisten sovellusten ja laitteiden kehittämisen.Yhtiö on listattuna NASDAQ OMX Helsingissä (QTCOM). 

Ingman Group omistaa The Qt Companysta 21,6 %.

www.qt.io

_MG_0276

_MG_0276

simbassäng

simbassäng

_MG_4952

_MG_4952

_MG_4768

_MG_4768

Picture14

Picture14

Shaking Hands

Shaking Hands

evli

evli

Rahoitus ja Kiinteistöt
Ingman Finance Oy Ab

 

Ingman Finance on konsernin arvopaperiyhtiö, jonka omistukset kohdistuvat pörssiosakkeisiin, rahastosijoituksiin sekä vähemmistöosuuksiin listaamattomissa yhtiöissä.


 

Ingman Baltic Sea Finance OÜ

 

Ingman Baltic Sea Finance on konsernin virolainen sijoitusyhtiö, jonka omistukset kohdistuvat lyhytaikaisempiin ja keskipitkiin sijoituksiin lähinnä kiinteistöalalla.
 

 

Fastighets Ab Sibbo Solbacka

 

Ingman Groupin pääkonttori sijaitsee Sibbo Solbackan kiinteistössä Massbyntie 101:ssä.

 

Kiinteistöyhtiö Sibbo Solbacka vuokraa konttoritilojen lisäksi myös muita tiloja. Kiinteistössä on yleisölle avoin kuntosali sekä uimahalli, joka on vuokrattavissa oman uimavalvojan johdolla toimiville ryhmille.

www.solbacka.fi

 

 

Evli Oyj

 

Evli Oyj on riippumaton investointi- ja varainhoitopankki, joka tarjoaa varallisuudenhoitoa, osake- ja johdannaisvälitystä, sijoitustutkimusta ja corporate finance -palveluja.

Yhtiön asiakkaita ovat instituutiot, yritykset ja varakkaat yksityishenkilöt. Evli on Ingman Groupin lisäksi pääosin henkilöstönsä ja perustajiensa omistama.

Evli on perustettu vuonna 1985 ja se on koko toimintansa ajan ollut edelläkävijänä nopeasti kehittyvillä pääomamarkkinoilla. Evlin tavoitteena on rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. 

Evlillä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Liettuassa ja Venäjällä ja sen palveluksessa työskentelee noin 250 henkilöä.

 

Evli listattiin pörssilistalle 2015. Ingman Group on ollut Evlin osaomistaja vuodesta 2009.

www.evli.com

Rahoitus ja Kiinteistöt
bottom of page